Dieren zijn zo uniek, ze zorgen voor grappige, liefdevolle momenten in ons leven.


Mooie hartverwarmende herinneringen vastleggen zijn dan ook een belangrijke investering en waardevol voor in de toekomst.


De klok even stilzetten naar die ondeugende, guitige puppy tot de senior met de grijze snoet...want de tijd verloopt zo snel en is onomkeerbaar.


Dit geluk kun je vastleggen door een ontspannen fotosessie, met een eindresultaat die je kan koesteren voor de rest van je leven.

Gewoon omdat ze het waard zijn...


Samen met de baasjes gaan we op pad, dit kan zowel in het bos, strand of stad zijn. Op verplaatsing is ook mogelijk.

Tijdens de wandeling houden we verschillende 'fotostops', tussendoor de honden laten snuffelen zorgt voor een ongedwongen sfeer tijdens de sessie.


Basisgehoorzaamheid is een pluspunt, in geval uw hond niet los kan van de leiband, hebben we altijd een showlijntje ter beschikking die we vakkundig wegwerken in de nabewerking.


Andere dieren zijn uiteraard ook welkom!


Lees zeker even de Frequently Asked Questions na en onze algemene voorwaarden.


Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog vragen heeft.


Hoe gaat een fotosessie in zijn werk?

Stap 1: Kennismaking


Heb je interesse in een fotoreportage? Neem contact op via mijn contactpagina. Je ontvang zo spoedig mogelijk een mailtje terug met meer uitleg betreffende een fotosessie. Ook vraag ik wat meer informatie betreffende het karakter van het dier.

Na betaling van het voorschot spreken we 2 data af, dit in geval van slecht weer.

Stap 2: Fotosessie


Een paar dagen voordien spreken we een tijdstip en locatie af, in onderling overleg wat uw wensen zijn.

Fotosessies in open lucht zijn bij voorkeur 's morgens vroeg of naar de avond toe. Een sessie duurt gemiddeld 2 uur

Stap 3: Nabewerking


De dag van de fotosessie of de dag erna krijgt u al een sneak peek op social media te zien.  Binnen de week ontvangt u een gepersonaliseerde gallerij met de onbewerkte beelden waaruit u een keuze kan maken. De gekozen beelden worden zorgvuldig bewerkt en ontvangt u ongeveer binnen de 4 weken via een downloadlink. Het Natural Beauty Pakket bevat ook prints, die kunnen worden afgehaals bij mij thuis, of opgestuurd worden (mits betaling verzendkost).

Stap 4: Productkeuze


Vrijblijvend kunt u staaltjes komen inkijken bij mij thuis voor prints en/of wanddecoratie. Ik begeleid je graag in de aankoop van producten.

Deze worden bij mij geleverd en kunt u vervolgens komen ophalen.