Prijzen vrijgesteld van BTW

 

De prijzen zijn berekend op maximum 2 huisdieren, uit hetzelfde gezin.

Meer modellen zijn mogelijk, mits een toelage in onderlinge overeenkomst.

 

In mijn prijs zit inbegrepen: werkuren ter plaatse, bewerkingstijd en elektriciteitsverbruik.

20 km rondom mijn woonplaats in Brugge is inbegrepen. Andere locatie is ook mogelijk mits 0,30 euro/km.

 

Bij het boeken van een fotoreportage gaat u akkoord dat er minstens 1 bewerkte foto op social media verschijnt en dat deze kan gebruikt worden voor op mijn website.

 

Samen met de baasjes bespreek ik 2 data, ik voorzie altijd een reservedatum gezien ik altijd werk in natuurlijk licht en afhankelijk ben van het belgische klimaat :) Ik vraag ook altijd even naar het karakter van de hond in kwestie: is deze speels, eerder lui dan moe, actief,...? Kent deze de basiscommando's: zit, lig, af, blijf, dit zijn zowat de voornaamste. Bij voorkeur gaat de hond LOS van de leiband een commando moeten kunnen opvolgen. In uiterste noodzaak maak ik gebruik van een fijn showlijntje die ik daarna met Photoshop wegtover. Wil het baasje zelf een foto met een favoriete halsband of tuig? Geen probleem, klant is koning ;-)

 

Mijn favoriete locatie is het bos, het strand kan ook maar daarvoor dient het echter windstil te zijn, ik wil uiteraard geen schade aan mijn materiaal door opvliegend zand.

 

Vooraleer we de shoot beginnen laat ik de hond altijd eventjes de sfeer opsnuiven, al die nieuwe geurtjes moeten uiteraard even onderzocht worden. Ook vraag ik altijd aan de baasjes om bepaalde zaken te voorzien ;-) Daarna vertel ik aan de baasjes welk beeld ik in mijn hoofd heb en of het voor de hond mogelijk is om dit te doen. Indien het voor de hond medisch gezien niet mogelijk is om bepaalde houdingen uit te voeren, houd ik hier ook rekening mee. Veiligheid en gezondheid van het huisdier gaat boven alles uiteraard.

 

Als de hond stress-signalen vertoont of er even genoeg van heeft, laten we deze even ontspannen, even rondlopen en snuffelen kan wonderen doen...

 

Na de sessie worden de 10 à 15 beste ONBEWERKTE foto's in een online gallerij geplaatst waar enkel de baasjes toegang tot hebben, deze onbewerkte foto's zijn voorzien van een groot logo dwars door de foto heen, ter bescherming. Hieruit mag het baasje, afhankelijk welke shoot hij heeft gekozen, het aantal foto's uit kiezen. Hierna bewerk ik deze en worden ze in hoge resolutie zonder logo én in lage resolutie met logo doorgestuurd naar de trotse eigenaars. Nabestellen van de overige foto's kan ook altijd, voor de meerprijs van 15 euro per foto. Bewerken neemt veel tijd in beslag, dus vraag ik ook om ongeveer 2 à 3 weken geduld te hebben eer zij de afgewerkte foto's ontvangen.

 

 

 

 

" Money can buy you a fine dog,

but only love can make him wag his tail"

- Kinky Friedman

Fotosessie:      140 euro

 

60 à 120 min. inclusief 6 digitale foto's in hoge resolutie

 

15 euro per extra foto

 

 

Nestjes: 175 euro

 

Inclusief minstens 1 foto per pup en een groepsfoto, zonder tijdsduur.

 

 

bijbestellen mogelijk aan 10 euro/fotoStudio: (op aanvraag)

 

 

 

 

PRIJZEN

© Valerie Eeckloo - Alle rechten voorbehouden