Over mij...

Hallo,


ik ben Valerie Eeckloo, een hondenmama in hart en nieren. Ik woon samen met mijn man en onze trouwe viervoeter Nordin in het romantische Brugge te

West-Vlaanderen (België).Reeds als kind was ik gefascineerd door dieren, ik vind ze geweldig, van hun koppigheid tot hun gekke capriolen. De band die je opbouwt met een dier is zo ongelooflijk mooi, uniek en oprecht.


Vele jaren later werd mijn droom werkelijkheid om een hond in ons midden te mogen verwelkomen, onze eerste berner sennen Shiva, een paar jaar later volgde een geadopteerde berner Goyan, om dan uiteindelijk de derde berner te verwelkomen: Nordin. Ja hoor, we hadden voor 1 jaartje drie grote loebassen in huis: geweldig was dit! Al moest je goed opletten waar je je voeten neerzette ;-)

Mijn passie voor hondenfotografie begon bij de aanschaf van mijn eerste spiegelreflex-camera in 2009. Na het volgen van een basiscursus fotografie kreeg ik de smaak te pakken, hierna volgde ik nog verschillende workshops specifiek gericht op het vastleggen van portretten van onze viervoeters.


Na veel wikken en wegen durfde ik mijn hart volgen om in november 2016 mijn eigen bedrijfje, als bijberoep, op te starten onder de naam van Tails of Life Photography, ik wilde dolgraag de baasjes mooie tastbare herinneringen bezorgen van hun allerdierbaarste maatje. Ongeacht of het nu een kleine of grote hond is, een ras of een kruising, we zien tenslotte onze diertjes graag zoals ze zijn.

Ik kijk er naar uit om zowel mens en dier te leren kennen.

Veel plezier met het bekijken van mijn website.


Misschien tot binnenkort?

Valerie & Nordin

Workshops die ik heb gevolgd:


- My Kingdom Photography: Hondenfotografie + Paardenfotografie (België)

- Ellen Sonck: paardenfotografie (België)

- Claudio Piccoli: Dogs in Action (Italië)

- Bernadette Boon: studiofotografie (Nederland)

- But Natural Photography (Londen)

- Elena Shumilova Photography (Rusland)

- Monoa Photography: Action Workshop & Urban Workshop (Nederland)

- Dogs and Tails Pet Photography: The Secret to Dreamlike Kids Photography

- AlisonBQ Photograph: Black Horse Photography

- Iwona Podslinska - Child Photography (Poland)